HET TREFPUNT

Centraal in de wijk de Kemp van Roermond ligt, mooi in het groen, een prachtig monumentaal pand.
Het pand deed vroeger dienst als jongensschool van de Kemp en is nu in gebruik als Wijkaccommodatie "Het Trefpunt”. In 2018 hebben zowel binnen- als buitenkant een ingrijpende upgrading ondergaan.

Informatie over Het Trefpunt

Centraal in de wijk de Kemp van Roermond ligt, mooi in het groen, een prachtig monumentaal pand. Het pand deed vroeger dienst als jongensschool van de Kemp en is nu in gebruik als Wijkaccommodatie "Het Trefpunt”. In 2018 hebben zowel binnen- als buitenkant een ingrijpende upgrading ondergaan.

In Het Trefpunt aanwezig:

  • Centrale hal (150m2): in de centrale hal faciliteren wij ‘ontmoeting’. Hier komt men binnen en worden bijvoorbeeld recepties en staande presentaties georganiseerd. De karakteristieke trap is een echte eye-catcher.
  • Grote zaal (110 m2): met klassieke raampartijen en een bar vormt deze zaal een sfeervolle ruimte voor tal van vergaderingen, presentaties en bijeenkomsten voor groepen tot ca. 50 personen. Ook ideaal als feestzaal voor de wijkbewoners van De Kemp.
  • Creatieve ruimte (55 m2): een populaire ruimte voor tal van knutsel-, schilder - en pottenbakactiviteiten.
  • Danszaal (55m2): een kleurrijke zaal met grote verrijdbare spiegels en uiteraard voorzien van een geluidsinstallatie.
  • Spreekkamer (25m2): met veel daglicht door de klassieke raampartijen, goede akoestiek en nieuw vergadermeubilair een prettige ruimte voor vergaderingen en besprekingen tot ca. 16 personen.
  • Lezingenzaal (55m2): een ruime vierkante zaal met spreektafel, zeer geschikt voor lezingen, presentaties en kleinere congressen.
  • Keuken: waar laagdrempelig vele informele gesprekken gevoerd worden
  • FLEX-kantoren: variërend in oppervlakte, in permanente verhuur.

Er is voldoende, gratis parkeergelegenheid om het groen en in de wijk aanwezig, met voor de deur nog een ruime speeltuin.

Wijkaccommodatie "Het Trefpunt"

Javastraat 31
6045 EL Roermond
info@swarroermond.nl

Komende evenementen in Het Trefpunt

Er zijn op dit moment geen evenementen gepland

Overige accommodaties

De Donderie

01.

De Donderie

in het centrum van de Roermondse wijk de Donderberg

Multifunctionele Accommodatie “De Donderie” is gelegen in het centrum van de Roermondse wijk De Donderberg en is in 2012 geheel verbouwd en vernieuwd. Diverse organisaties houden hier kantoor, daarnaast biedt De Donderie ruime mogelijkheden voor losse verhuur. Zeker ook in combinatie met het café heeft De Donderie qua ruimtes, faciliteiten en mogelijkheden veel te bieden.

02.

De Velderie

in de wijk het Veld, een mooie volkswijk in Roermond. 

Wijkaccommodatie "De Velderie" ligt in de wijk het Veld, een mooie volkswijk in Roermond. De Velderie biedt ruim 1.000 m2 aan spreek-, vergader-, cursus- en kantoorruimte, sportzalen en ruimte voor creatieve activiteiten. In het horecagedeelte is een ontmoetingsruimte 't Velderieke gefaciliteerd en is er de mogelijkheid voor het verzorgen van lunches en versnaperingen.

De Velderie nieuw
De Vlonder nieuw

03.

De Vlonder

centraal gelegen in de Roermondse wijk Hoogvonderen 

Centraal gelegen in de wijk Hoogvonderen ligt wijkaccommodatie “De Vlonder”. Gemakkelijk bereikbaar vanaf de A73 en een rustige ligging. De wijkaccommodatie heeft recent een volledige make-over ondergaan en is vanaf oktober 2018 de kleinste, maar misschien wel de meest eigentijdse accommodatie die SWAR beheert en exploiteert. Laat u verrassen!

Komende evenementen

ma 06

Expositie Dela Jöris in de Velderie

10 maart @ 00:00 - 31 december @ 00:00
Organisator: SWAR Roermond
+31 (0)475 336712
SWAR_Logo
Wat kunnen we voor jou betekenen?Informeer vrijblijvend!

Stichting WijkAccommodaties Roermond
Postbus 2345
6040 DB Roermond

info@swarroermond.nl
+31 (0)475 336712