HET TREFPUNT

Centraal in de wijk de Kemp van Roermond ligt, mooi in het groen, een prachtig monumentaal pand.
Het pand deed vroeger dienst als jongensschool van de Kemp en is nu in gebruik als Wijkaccommodatie "Het Trefpunt”. In 2018 hebben zowel binnen- als buitenkant een ingrijpende upgrading ondergaan.

Informatie over Het Trefpunt

Wijkaccommodatie “Het Trefpunt”, gelegen in de Roermondse wijk De Kemp, is een monumentaal pand, dat vroeger dienst deed als jongensschool. De accommodatie biedt activiteiten zoals een inloop- en ontmoetingsruimte voor de buurt georganiseerd door Wel.Kom, een schilderscursus, cursus fotografie, dagbesteding via Daelzicht in ’t Trefke en kerkgenootschappen.

Diverse zaalruimtes inclusief een podiumzaal (15m2 tot 110m2) die gehuurd kunnen worden voor vergaderingen, trainingen en als spreekkamer. ‘t Trefpunt biedt gratis parkeerruimte aan en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Voor de deur is er voor de kinderen een speeltuin.

Beschikbare ruimtes en zalen

Centrale hal (150m2): in de centrale hal faciliteren wij ‘ontmoeting’. Hier komt men binnen en worden bijvoorbeeld recepties en staande presentaties georganiseerd. De karakteristieke trap is een echte eye-catcher.

Grote zaal (110 m2): met klassieke raampartijen en een bar vormt deze zaal een sfeervolle ruimte voor tal van vergaderingen, presentaties en bijeenkomsten voor groepen tot ca. 50 personen. Deze zaal is te splitsen in 2 zalen door middel van een wand.

Creatieve ruimte (55 m2): een populaire ruimte voor tal van knutsel-, schilder - en andere activiteiten.

Danszaal (55m2): een kleurrijke zaal met grote verrijdbare spiegels en uiteraard voorzien van een geluidsinstallatie.

Spreekkamer (25m2): met veel daglicht door de klassieke raampartijen, goede akoestiek en nieuw vergadermeubilair een prettige ruimte voor vergaderingen en besprekingen tot ca. 16 personen.

Lezingenzaal (55m2): een ruime vierkante zaal met spreektafel, zeer geschikt voor lezingen, presentaties en kleinere congressen.

Keuken: waar laagdrempelig vele informele gesprekken gevoerd kunnen worden.

Flex-kantoren: variërend in oppervlakte, in permanente verhuur.

Wijkaccommodatie "Het Trefpunt"

Javastraat 31
6045 EL Roermond
info@swarroermond.nl

Komende evenementen in Het Trefpunt

Overige accommodaties

De Donderie

01.

De Donderie

in het centrum van de Roermondse wijk de Donderberg

Multifunctionele Accommodatie “De Donderie” is gelegen in het centrum van de Roermondse wijk De Donderberg en is in 2012 geheel verbouwd en vernieuwd. Diverse organisaties houden hier kantoor, daarnaast biedt De Donderie ruime mogelijkheden voor losse verhuur. Zeker ook in combinatie met het café heeft De Donderie qua ruimtes, faciliteiten en mogelijkheden veel te bieden.

02.

De Velderie

in de wijk het Veld, een mooie volkswijk in Roermond. 

Wijkaccommodatie "De Velderie" ligt in de wijk het Veld, een mooie volkswijk in Roermond. De Velderie biedt ruim 1.000 m2 aan spreek-, vergader-, cursus- en kantoorruimte, sportzalen en ruimte voor creatieve activiteiten. In het horecagedeelte is een ontmoetingsruimte 't Velderieke gefaciliteerd en is er de mogelijkheid voor het verzorgen van lunches en versnaperingen.

De Velderie nieuw
De Vlonder nieuw

03.

De Vlonder

centraal gelegen in de Roermondse wijk Hoogvonderen 

Centraal gelegen in de wijk Hoogvonderen ligt wijkaccommodatie “De Vlonder”. Gemakkelijk bereikbaar vanaf de A73 en een rustige ligging. De wijkaccommodatie heeft recent een volledige make-over ondergaan en is vanaf oktober 2018 de kleinste, maar misschien wel de meest eigentijdse accommodatie die SWAR beheert en exploiteert. Laat u verrassen!

Aankomende evenementen

SWAR_Logo
Wat kunnen we voor jou betekenen?Informeer vrijblijvend!

Stichting WijkAccommodaties Roermond
Prins Bernhardstraat 1
6043 BG Roermond

info@swarroermond.nl
+31 (0)475 336712