Skip to content
VERGADEREN IN ROERMOND

SWAR biedt alle ruimte voor vergaderingen. Ruimtes en middelen zijn op maat en op basis van nacalculatie te reserveren. Als u graag vooraf een vaste prijs wenst voor een compleet pakket, hebt u de keuze uit één van onderstaande vergaderarrangementen.

Vergaderarrangementen

Uiteraard biedt SWAR alle ruimte voor vergaderingen. Ruimtes en middelen zijn op maat en op basis van nacalculatie te reserveren. Als u graag vooraf een vaste prijs wenst voor een compleet pakket, hebt u de keuze uit één van onze vergaderarrangementen met:

  • Zaalhuur
  • Onbeperkt koffie, thee, water en koekjes
  • Op aanvraag de beschikking over beamer met presentatielaptop (powerpoint), projectiescherm, geluidsinstallatie, flip-over en stiften
  • Pen, notitieblok en meetingmints voor al uw gasten
  • Wifi

4-uurs vergaderarrangement: € 15,45 p.p.

8-uurs vergaderarrangement: € 25,90 p.p.

Onze horecapartners verzorgen verder graag een uitgebreide lunch voor u met:

  • Een kopje heerlijke soep
  • Een assortiment harde broodjes van de bakker (2 p.p.), naar keuze zelf te beleggen of vooraf luxe belegd door onze horecapartner met vleeswaren, kaasproducten en / of zoetwaren.
  • Een warme snack
  • Twee verse salades

Lunch: € 13,90 p.p. (uiteraard staan onze horecapartners open voor uw aanvullende wensen)

Onze accommodaties

De Donderie

01.

De Donderie

in het centrum van de Roermondse wijk de Donderberg

Het moderne zalencentrum “De Donderie” is gelegen in het centrum van de Roermondse wijk de Donderberg. De locatie is gemakkelijk bereikbaar met het OV; er stopt een lijnbus voor de deur. Ook is er voldoende (gratis) parkeerruimte aanwezig. Het zalencentrum is rolstoeltoegankelijk en bovendien uitgerust met gratis internet.

02.

De Velderie

in de wijk het Veld, een mooie volkswijk in Roermond. 

Zalencentrum “De Velderie” ligt in de wijk het Veld, een mooie volkswijk in Roermond. De Velderie biedt ruim 1.000 m2 aan spreek-, vergader-, cursus- en kantoorruimte, sportzalen en ruimte voor creatieve activiteiten. In combinatie met de horecafaciliteit is er verder alle ruimte voor feesten en partijen, lunches en versnaperingen.

De Velderie nieuw
De Vlonder nieuw

03.

De Vlonder

centraal gelegen in de Roermondse wijk Hoogvonderen 

Centraal gelegen in de wijk Hoogvonderen ligt wijkaccommodatie “De Vlonder”. Gemakkelijk bereikbaar vanaf de A73 en een rustige ligging. De wijkaccommodatie heeft recent een volledige make-over ondergaan en is vanaf oktober 2018 de kleinste, maar misschien wel de meest eigentijdse accommodatie die SWAR beheert en exploiteert. Laat u verrassen!

04.

Het Trefpunt

multi-functioneel zalencentrum in de wijk De Kemp

Centraal in de wijk de Kemp van Roermond ligt, mooi in het groen, een prachtig monumentaal pand. Het pand deed vroeger dienst als jongensschool van de Kemp en is nu in gebruik als Wijkaccommodatie "Het Trefpunt”. In 2018 hebben zowel binnen- als buitenkant een ingrijpende upgrading ondergaan.

Het Trefpunt nieuw
SWAR_Logo
Wat kunnen we voor jou betekenen?Informeer vrijblijvend!

Stichting WijkAccommodaties Roermond
Postbus 2345
6040 DB Roermond

info@swarroermond.nl
+31 (0)475 336712