DE VLONDER

Centraal gelegen in de wijk Hoogvonderen ligt wijkaccommodatie “De Vlonder”.
Gemakkelijk bereikbaar vanaf de A73 en een rustige ligging. De wijkaccommodatie heeft recent een volledige make-over ondergaan en is de kleinste, maar misschien wel de meest eigentijdse accommodatie die SWAR beheert en exploiteert.
Laat u verrassen!

Informatie over De Vlonder

Centraal gelegen in de wijk Hoogvonderen ligt wijkaccommodatie “De Vlonder”.
Gemakkelijk bereikbaar vanaf de A73 en gelegen in de rustige woonwijk Hoogvonderen. De wijkaccommodatie is de kleinste, maar misschien wel de meest eigentijdse accommodatie die SWAR beheert en exploiteert. Laat u verrassen!

Café De Vlonder biedt in samenweking met SWAR de mogelijkheid voor feesten en partijen.
Carnavalsvereniging De Haofgengers heeft hier hun thuisbasis.

Beschikbare ruimtes en zalen

Vergaderkeuken (van 20m2): met daglicht, een sfeervolle vergadertafel en heerlijke kuipstoelen. Geschikt voor 2 tot 8 personen.

Spreekkamer (ca. 25m2): met daglicht, een strakke vergadertafel en comfortabele stoelen. Geschikt voor 2 tot 12 personen.

Vergaderruimte (ca. 55m2): met daglicht, nieuwe tafels en multifunctioneel in te richten. Geschikt voor 2 tot 20 personen.

Podiumzaal (ca. 115m2): met diverse faciliteiten uitermate geschikt voor vergaderingen, bijeenkomsten en presentaties tot ca. 80 personen, maar ook als trouw- en feestzaal.

Wijkaccommodatie "De Vlonder"

Florasingel 38
6043 WD Roermond
info@swarroermond.nl

Komende evenementen in De Vlonder

Overige accommodaties

De Donderie

01.

De Donderie

in het centrum van de Roermondse wijk de Donderberg

Multifunctionele Accommodatie “De Donderie” is gelegen in het centrum van de Roermondse wijk De Donderberg en is in 2012 geheel verbouwd en vernieuwd. Diverse organisaties houden hier kantoor, daarnaast biedt De Donderie ruime mogelijkheden voor losse verhuur. Zeker ook in combinatie met het café heeft De Donderie qua ruimtes, faciliteiten en mogelijkheden veel te bieden.

02.

De Velderie

in de wijk het Veld, een mooie volkswijk in Roermond. 

Wijkaccommodatie "De Velderie" ligt in de wijk het Veld, een mooie volkswijk in Roermond. De Velderie biedt ruim 1.000 m2 aan spreek-, vergader-, cursus- en kantoorruimte, sportzalen en ruimte voor creatieve activiteiten. In het horecagedeelte is een ontmoetingsruimte 't Velderieke gefaciliteerd en is er de mogelijkheid voor het verzorgen van lunches en versnaperingen.

De Velderie nieuw

04.

Het Trefpunt

multi-functionele wijkaccommodatie in de wijk De Kemp

Centraal in de wijk de Kemp van Roermond ligt, mooi in het groen, een prachtig monumentaal pand. Het pand deed vroeger dienst als jongensschool van de Kemp en is nu in gebruik als Wijkaccommodatie "Het Trefpunt”. In 2018 hebben zowel binnen- als buitenkant een ingrijpende upgrading ondergaan.

Het Trefpunt nieuw

Aankomende evenementen

SWAR_Logo
Wat kunnen we voor jou betekenen?Informeer vrijblijvend!

Stichting WijkAccommodaties Roermond
Prins Bernhardstraat 1
6043 BG Roermond

info@swarroermond.nl
+31 (0)475 336712