DE VELDERIE

Wijkaccommodatie "De Velderie" ligt in de wijk het Veld, een mooie volkswijk in Roermond. De Velderie biedt ruim 1.000 m2 aan spreek-, vergader-, cursus- en kantoorruimte, sportzalen en ruimte voor creatieve activiteiten.
In het horecagedeelte is een ontmoetingsruimte 't Velderieke gefaciliteerd en is er de mogelijkheid voor het verzorgen van lunches en versnaperingen.

Informatie over De Velderie

Wijkaccommodatie “De Velderie”, gelegen in de Roermondse wijk het Veld, is op loopafstand van het centrum. Hier kan men terecht in “ontmoetingsruimte ’t Velderieke”, een laagdrempelige “huiskamer” waar (buurt)activiteiten worden georganiseerd.

In de Velderie zijn diverse zaalruimtes gevestigd inclusief een podiumzaal (55m2 tot 265m2) die gehuurd kunnen worden voor o.a. vergaderingen en trainingen en een grote gymnastiekzaal (265 m2) voor diverse sportactiviteiten.
In het horecagedeelte ’t Velderieke kan een lunch geserveerd worden.

Carnavalsvereniging De Veldjmuus heeft de Velderie als thuisbasis voor hun activiteiten.
Bij de Velderie zijn parkeerruimtes beschikbaar en er is een goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer.

Beschikbare ruimtes en zalen

Diverse spreek- en vergaderruimtes (van 20 tot 50 m2): met daglicht, veelal ingericht met een vaste beamer en scherm en voorzien van een flipover. Geschikt voor 2 tot 25 personen.

Verschillende flex- / kantoorruimtes (30m2): flex-ruimtes zijn als kantoorruimte ingericht en per dagdeel te huren, kantoorruimtes zijn ook permanent te huren.

Podiumzaal (van 55 tot 265 m2): met diverse faciliteiten, uitermate geschikt voor vergaderingen, bijeenkomsten en presentaties tot ca. 250 personen. Middels mobiele wanden, kan de podiumzaal gesplitst worden in twee kleinere zalen en een podium.

Een activiteitenruimte (ca. 55m2): Geschikt voor creatieve activiteiten, zoals handwerken en schilderen.

Sporthal (265 m2): ideaal voor dans- en bewegingsactiviteiten, ouderengymnastiek en yoga.

Ontmoetingsruimte “'t Velderieke": in het horecagedeelte is een ontmoetingsruimte gefaciliteerd voor wijkbewoners en organisaties, waar koffie, thee en een glaasje fris worden geserveerd.

Wijkaccommodatie "De Velderie"

Prins Bernhardstraat 1
6043 BG Roermond
info@swarroermond.nl

Komende evenementen in De Velderie

[tribe_events_list category="de-velderie" organizer="yes" limit="5"]

Overige accommodaties

De Donderie

01.

De Donderie

in het centrum van de Roermondse wijk de Donderberg

Multifunctionele Accommodatie “De Donderie” is gelegen in het centrum van de Roermondse wijk De Donderberg en is in 2012 geheel verbouwd en vernieuwd. Diverse organisaties houden hier kantoor, daarnaast biedt De Donderie ruime mogelijkheden voor losse verhuur. Zeker ook in combinatie met het café heeft De Donderie qua ruimtes, faciliteiten en mogelijkheden veel te bieden.

De Vlonder nieuw

03.

De Vlonder

centraal gelegen in de Roermondse wijk Hoogvonderen 

Centraal gelegen in de wijk Hoogvonderen ligt wijkaccommodatie “De Vlonder”. Gemakkelijk bereikbaar vanaf de A73 en een rustige ligging. De wijkaccommodatie heeft recent een volledige make-over ondergaan en is vanaf oktober 2018 de kleinste, maar misschien wel de meest eigentijdse accommodatie die SWAR beheert en exploiteert. Laat u verrassen!

04.

Het Trefpunt

multi-functionele wijkaccommodatie in de wijk De Kemp

Centraal in de wijk de Kemp van Roermond ligt, mooi in het groen, een prachtig monumentaal pand. Het pand deed vroeger dienst als jongensschool van de Kemp en is nu in gebruik als Wijkaccommodatie "Het Trefpunt”. In 2018 hebben zowel binnen- als buitenkant een ingrijpende upgrading ondergaan.

Het Trefpunt nieuw

Aankomende evenementen

SWAR_Logo
Wat kunnen we voor jou betekenen?Informeer vrijblijvend!

Stichting WijkAccommodaties Roermond
Prins Bernhardstraat 1
6043 BG Roermond

info@swarroermond.nl
+31 (0)475 336712