Skip to content
DE VELDERIE

Zalencentrum “De Velderie” ligt in de wijk het Veld, een mooie volkswijk in Roermond.
De Velderie biedt ruim 1.000 m2 aan spreek-, vergader-, cursus- en kantoorruimte, sportzalen en ruimte voor creatieve activiteiten. In combinatie met de horecafaciliteit is er verder alle ruimte voor feesten en partijen, lunches en versnaperingen.

Informatie over De Velderie

Zalencentrum “De Velderie” ligt in de wijk het Veld, een mooie volkswijk in Roermond. De Velderie biedt ruim 1.000 m2 aan spreek-, vergader-, cursus- en kantoorruimte, sportzalen en ruimte voor creatieve activiteiten. In combinatie met de horecafaciliteit is er verder alle ruimte voor feesten en partijen, lunches en versnaperingen.

In De Velderie aanwezig:

  • Diverse spreek- en vergaderruimtes (van 12 tot 50m2): met daglicht, veelal ingericht met een vaste beamer en scherm en voorzien van een flipover. Geschikt voor 2 tot 25 personen.
  • Podiumzaal (250 m2): met diverse faciliteiten en recent volledig gerestyled. Uitermate geschikt voor vergaderingen, bijeenkomsten en presentaties tot ca. 250 personen, maar ook als trouwzaal en feestzaal. Middels een mobiele wand, beplakt met fraaie stadsgezichten, kan de podiumzaal gesplitst worden in twee kleinere zalen van ca. 90m2 elk..
  • Sporthal (265 m2): met twee kleedkamers en ruime douchegelegenheid. Geschikt voor bijvoorbeeld vechtsporten, voetbal, basketbal en gym-activiteiten.
  • Speelzaal (83 m2): Deze bewegingsruimte is uitermate geschikt als danszaal of voor bijvoorbeeld peutergym en MBVO-activiteiten.
  • Twee activiteitenruimtes (ca. 55m2): Geschikt voor creatieve activiteiten, zoals kleien en schilderen.
  • Verschillende flex- / kantoorruimtes (18m2): Flex-ruimtes zijn als kantoorruimte ingericht en per dagdeel te huren, kantoorruimtes zijn ook permanent te huren.

De Velderie is gemakkelijk bereikbaar, zowel per auto als met het openbaar vervoer. Op loopafstand (13 minuten) van Station Roermond en voldoende en gratis parkeergelegenheid aan de voor- en achterzijde van het zalencentrum.

Het zalencentrum is rolstoel toegankelijk en uitgerust met gratis wifi.

Overige accommodaties

De Donderie

01.

De Donderie

in het centrum van de Roermondse wijk de Donderberg

Multifunctionele Accommodatie “De Donderie” is gelegen in het centrum van de Roermondse wijk De Donderberg en is in 2012 geheel verbouwd en vernieuwd. Diverse organisaties houden hier kantoor, daarnaast biedt De Donderie ruime mogelijkheden voor losse verhuur. Zeker ook in combinatie met het café heeft De Donderie qua ruimtes, faciliteiten en mogelijkheden veel te bieden.

De Vlonder nieuw

03.

De Vlonder

centraal gelegen in de Roermondse wijk Hoogvonderen 

Centraal gelegen in de wijk Hoogvonderen ligt wijkaccommodatie “De Vlonder”. Gemakkelijk bereikbaar vanaf de A73 en een rustige ligging. De wijkaccommodatie heeft recent een volledige make-over ondergaan en is vanaf oktober 2018 de kleinste, maar misschien wel de meest eigentijdse accommodatie die SWAR beheert en exploiteert. Laat u verrassen!

04.

Het Trefpunt

multi-functioneel zalencentrum in de wijk De Kemp

Centraal in de wijk de Kemp van Roermond ligt, mooi in het groen, een prachtig monumentaal pand. Het pand deed vroeger dienst als jongensschool van de Kemp en is nu in gebruik als Wijkaccommodatie "Het Trefpunt”. In 2018 hebben zowel binnen- als buitenkant een ingrijpende upgrading ondergaan.

Het Trefpunt nieuw
SWAR_Logo
Wat kunnen we voor jou betekenen?Informeer vrijblijvend!

Stichting WijkAccommodaties Roermond
Postbus 2345
6040 DB Roermond

info@swarroermond.nl
+31 (0)475 336712