DE DONDERIE

Wijkaccommodatie “De Donderie”, gelegen in de Roermondse wijk De Donderberg, biedt vele mogelijkheden als informatiepunt en voor activiteiten.
Diverse organisaties houden hier kantoor, daarnaast biedt De Donderie ruime mogelijkheden voor losse verhuur. Zeker ook in combinatie met het café heeft De Donderie qua ruimtes, faciliteiten en mogelijkheden veel te bieden.

Informatie over De Donderie

Wijkaccommodatie “De Donderie”, gelegen in de Roermondse wijk De Donderberg, biedt vele mogelijkheden als informatiepunt en voor activiteiten zoals de “ontmoetingsruimte Donderie”, het Wijkteam, Wel.Kom, VIJF, de Wegwijzer, Dondersgoedspul, Donderberg55+, KBO, carnavalsvereniging de Donderböl en de Bonte Avond Stichting.
De multifunctionele zaalruimtes (10m2 tot 270 m2) kunnen gehuurd worden voor vergaderingen, trainingen, sportactiviteiten en feesten.

Café Bubbels exploiteert het horeca gedeelte en zij verzorgen de catering en feesten en partijen in De Donderie.
Rondom de Donderie is er voldoende gratis parkeerruimte, tevens is de wijkaccommodatie goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Beschikbare ruimtes en zalen

Diverse spreek- en vergaderruimtes (van 10 tot 42m2): met daglicht, veelal ingericht met een vaste beamer en scherm en voorzien van een flipover. Geschikt voor 2 tot 25 personen.

Podiumzaal (270 m2): met diverse faciliteiten uitermate geschikt voor vergaderingen, bijeenkomsten en presentaties tot ca. 250 personen, maar ook als trouw- en feestzaal (via café Bubbels). Middels mobiele wanden, kan de podiumzaal gesplitst worden in twee of drie kleinere zalen.

Huiskamer van de wijk (50 m2): De ontmoetingsruimte wordt dagelijks in de ochtend of middag gebruikt als huiskamer van de wijk. Buiten de openingstijden om is deze ruimte te reserveren en geschikt voor bijeenkomsten met een wat informeler karakter.

Dansruimte (ca. 100m2): Met een grote spiegelwand, ideaal voor dans- en bewegingsactiviteiten.

Wijkaccommodatie "De Donderie"

Donderbergweg 47 49
6043 JA Roermond
info@swarroermond.nl

Komende evenementen in De Donderie

Overige accommodaties

02.

De Velderie

in de wijk het Veld, een mooie volkswijk in Roermond. 

Wijkaccommodatie "De Velderie" ligt in de wijk het Veld, een mooie volkswijk in Roermond. De Velderie biedt ruim 1.000 m2 aan spreek-, vergader-, cursus- en kantoorruimte, sportzalen en ruimte voor creatieve activiteiten. In het horecagedeelte is een ontmoetingsruimte 't Velderieke gefaciliteerd en is er de mogelijkheid voor het verzorgen van lunches en versnaperingen.

De Velderie nieuw
De Vlonder nieuw

03.

De Vlonder

centraal gelegen in de Roermondse wijk Hoogvonderen 

Centraal gelegen in de wijk Hoogvonderen ligt wijkaccommodatie “De Vlonder”. Gemakkelijk bereikbaar vanaf de A73 en een rustige ligging. De wijkaccommodatie heeft recent een volledige make-over ondergaan en is vanaf oktober 2018 de kleinste, maar misschien wel de meest eigentijdse accommodatie die SWAR beheert en exploiteert. Laat u verrassen!

04.

Het Trefpunt

multi-functionele wijkaccommodatie in de wijk De Kemp

Centraal in de wijk de Kemp van Roermond ligt, mooi in het groen, een prachtig monumentaal pand. Het pand deed vroeger dienst als jongensschool van de Kemp en is nu in gebruik als Wijkaccommodatie "Het Trefpunt”. In 2018 hebben zowel binnen- als buitenkant een ingrijpende upgrading ondergaan.

Het Trefpunt nieuw

Aankomende evenementen

SWAR_Logo
Wat kunnen we voor jou betekenen?Informeer vrijblijvend!

Stichting WijkAccommodaties Roermond
Prins Bernhardstraat 1
6043 BG Roermond

info@swarroermond.nl
+31 (0)475 336712